Perfecte score voor Henk-Jan Evengroen  winnaar Zilveren Dame

Titelverdediger Henk-Jan Evengroen had bij het ingaan van de laatste ronde negen punten voorsprong op zijn achtervolgers Frank Visser en elf punten op Leon Jacobse. Een eventueel puntenverlies in die laatste ronde kon hem dus niet deren . Tegenstander was Arie Mac Daniel jr , de man die verrassend de finale poule bereikten. Al snel bleek dat dit er ditmaal niet in zat. Evengroen was hem op alle fronten de baas en zegevierde met 9-0. Daarmee hij alle zes de avonden met een 9-0 overwinning afsloot een honderd procent score een zeldzaamheid. Lčon Jacobse legt  met een 7 ˝ -1 ˝  zege tegen Frank Visser beslag op de tweede plek die daarmee zijn tegenstander achterhaalden en hem naar de derde plaats verwees. In het treffen tussen Theo Huijzer en Jac int Veld trok Huijzer  met 7-2 aan het langste eind. Voor Huijzer voldoende om hem in het eindklassement voor te blijven. Ook Frank van de Pavoordt kon hem niet meer inhalen tegenstander Barry de Graaf was verhinderd, hier een reglementaire overwinning.

Eindstand: 1.Henk-Jan Evengroen 54 punten,2. Leon Jacobse 41 ˝  punt,3.Frank Visser 37 ˝  punt,4.Arie MacDaniel jr  26 punten,5.Theo Huijzer met 24 punten

Hoekveld Trofee  voor Aad van de Meer

Het verschil tussen de nummers een en twee was hier slechts een half punt bij het ingaan van de laatste ronde.

De  vier punten partij kon Aad van de Meer tegen Nanne Uitenbroek naar zich toe trekken door net iets eerder mat te geven. De tweede partij bleef lang in balans en resulteerden in remise waarmee de laatste partij niet meer van belang was die door Nanne gewonnen werd uitslag hier 5 ˝ - 3 ˝ voor van de Meer die daarmee de Hoekveld tropee won. De andere uitslagen in deze groep. Wouter Smaal verloor met 6-3 van Wim Mulder. Bij Mick van de Berg en Leen Boonstra was er een 5 ˝ - 3 ˝ overwinning voor Mick. Voor Neal Twigt een 7-2 overwinning tegen Peter de Jong. Door een 9-0 overwinning van Ad de Veld tegen Eric Swinkels klom Ad in het eindklassement naar de derde plaats. De wedstrijd van Frans Dubois  en Peter Morgenrood werd gewonnen door Peter met 5-4 toch ging hier de 4e plaats naar Frans die dus ook met een prijs naar huis kon .Met een 9-0 overwinning voor Ton van Smirren tegen Peter Koolmees pakten Ton de 5e plaats en een prijs.

Eindstand Hoekveld Tropee: 1.Aad van de Meer 36 ˝ punt,2. Nanne Uitenbroek 35 punten,3.Ad de Veld 32 ˝ punt,4.Frans Dubois 31 punten,5.Ton van Smirren 29 ˝ punt.

Op de Foto's: Winnaar Zilveren Dame Henk-Jan Evengroen met een perfecte honderd procent score en winnaar van de Hoekveld Tropee: Aad van de Meer

de ranglijst