Loting† K.O.-bekertoernooi

Op de clubavond van 13 november is geloot voor de eerste ronde van het k.o.-bekertoernooi op 27 november met het volgende resultaat:

Arie MacdaniŽl sr

-

Stefan Lipschart

Hans Lodeweges

-

Ad de Veld

Neal Twigt

-

Frans Dubois

Aad vd Meer

-

Sjaak in 't Veld

Wim Mulder

-

Gerard vd Wouden

Peter de Jong

-

Ton van Smirren

Justin Jacobse

-

Mick vd Berg

Frank vd Pavoordt

-

Casper de Pijper

Teus Boer

-

Frank Visser

Lťon Jacobse

-

Wouter Schmahl

Leen Boonstra

-

Rien Duine

Aad vd Berg

-

Peter Koolmees

Bij verhindering kan de wedstrijd ook op een eerder of later tijdstip worden gespeeld (zie reglement) maar dit moet in ieder geval voor de speeldatum van de tweede ronde (15 januari 2018).†

Reglement k.o. bekercompetitie (1-9-2015)

1. †Vijf speelronden. Bij oneven aantal deelnemers in een speelronde wordt dit aangevuld met vrijlotingen. In de derde speelronde wordt het aantal deelnemers door middel van vrijlotingen aangevuld tot acht deelnemers.

2.†† De tegenstanders worden steeds bepaald dmv loting onder de niet uitgeschakelde deelnemers. De eerste van de twee tegenstanders heeft steeds wit.

3.†† Aangenomen wordt dat ieder lid die deelneemt aan de clubcompetitie, en zich niet voor deelname heeft afgemeld, aan de eerste ronde zal deelnemen. Leden die niet aan de clubcompetitie deelnemen moeten zich voor deelname aan de k.o. bekercompetitie aanmelden.

4.†† Voor de partijen gelden de spelregels conform die van de clubcompetitie.

5.†† De winnaar van elke partij gaat door naar de volgende ronde. Bij remise beslissen twee snelpartijen met voor ieder 5 minuten bedenktijd. Indien die eveneens gelijk eindigen, is de daaropvolgende niet in remise eindigende snelschaakpartij beslissend. De kleur voor de eerste snelschaakpartij wordt vastgesteld door loting, daarna steeds wisseling van kleur.

6.†† De partijen moeten worden gespeeld op of voor de aangegeven speeldatum. Men mag de partij dus ook op een ander tijdstip, eventueel op een andere avond dan de clubavond, spelen. Een andere speeldatum moet in onderling overleg worden geregeld. In uitzonderingsgevallen kan in overleg met de wedstrijdleider na de aangegeven speeldatum worden gespeeld.†††

7.†† Voor deelnemers die op de afgesproken speeldatum zonder nadere afspraken over een andere speeldatum afwezig zijn wordt de partij verloren verklaard. Zijn beide spelers afwezig dan zijn zij beiden uitgeschakeld.†

8.†† Deelnemers die zijn uitgeschakeld of niet aan de bekercompetitie deelnemen kunnen zo mogelijk op de voor de bekercompetitie vastgestelde speelavond een partij voor de clubcompetitie spelen.